A
A
A
Announcements
2020 Virtual Information Day for Undergraduate Admissions

2020 CUHK Virtual Information Day for Undergraduate Admissions

The Chinese University of Hong Kong will be holding a virtual Information Day for Undergraduate Admissions on October 10. The Department of Anthropology will offer a series of programme talks introducing anthropology and archaeology; also, our current students and teachers will answer all your questions in the live consultation sessions.

Register now and learn about our Undergraduate Programme in Anthropology!

香港中文大學人類學系 Department of Anthropology, CUHK

2020年本科入學資訊日 2020 Virtual Info Day

活動詳情 Activities

日期 Date:2020年10月10日,星期六 10 October 2020, Saturday

網上平台 Online Platform: http://www.cuhk.edu.hk/infoday/

認識人類學 Introduction to Anthropology
時間 Time:上午9時30分至10時 9:30-10:00 am
講者 Speaker:關宜馨教授 Prof. Teresa Kuan
語言 Language:英文 English
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/98857875443

認識人類學 Introduction to Anthropology
時間 Time:上午11時至11時30分 11:00-11:30 am
講者 Speaker:鄭詩靈教授 Prof. Sealing Cheng
語言 Language:廣東話 Cantonese
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/91914588511

與人類學系學生見面 Meet with Anthropology Students
時間 Time:上午11時30分至12時30分 11:30 am-12:30 pm
參加者 Participants:人類學系在讀本科同學 current anthropology undergraduate students
語言 Language:廣東話/英文 Cantonese/English
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/96960359353

為什麼要在中文大學學習考古學? Why study archaeology at CUHK?
時間 Time:下午2時至2時30分 2:00-2:30 pm
講者 Speaker:黃慧怡教授 Prof. Sharon Wai-yee Wong
語言 Language:廣東話 Cantonese
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/98662827921

認識人類學 Introduction to Anthropology
時間 Time:下午3時至3時30分 3:00-3:30 pm
講者 Speaker:Prof. Gordon Mathews
語言 Language:英文 (in English)
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/93959172736

陶器製作示範 Pottery Demonstration
時間 Time:下午3時30分至4時 3:30-4:00 pm
講者 Speaker:黃慧怡教授 Prof. Sharon Wai-yee Wong
語言 Language:廣東話 Cantonese
Zoom meeting link: https://cuhk.zoom.us/j/94886173954

線上諮詢 Live Consultation (公開 public)
時間 Time:上午10時至11時 及 下午3時30分至4時30分 10:00-11:00 am & 3:30-4:30 pm
參加者 Participants:人類學系在讀本科同學 current anthropology undergraduate students
鏈接 Link:在大學本科入學資訊日平台內進行 To be held on the Info Day online platform

線上諮詢 Live Consultation (一對一 one-on-one)
時間 Time:上午10時至下午1時 及 下午2時至5時 10:00 am-1:00 pm & 2:00-5:00 pm
參加者 Participants:人類學系在讀本科同學 current anthropology undergraduate students
鏈接 Link:在大學本科入學資訊日平台內進行 To be held on the Info Day online platform

請即登記 Register now:http://www.cuhk.edu.hk/infoday

Privacy Policy Disclaimer
Department of Anthropology, The Chinese University of Hong Kong. Copyright @2020. All Rights Reserved.